След като станаха ясни нови законови предложения за разследването и начините

...
След като станаха ясни нови законови предложения за разследването и начините
Коментари Харесай

Те говорят за импиймънта му, а Гешев им посочи коя е реалната правосъдна реформа

След като станаха ясни нови законови предложения за следствието и методите за предсрочно освобождаване на основния прокурор, Иван Гешев заприказва коя е - " действителната промяна " в българската правна система.

Той направи това в границите на оповестяването на огромна интервенция против интернет педофили - безусловно час откакто от Министерството на правораздаването анонсираха проектопромени за по-лесен " импийчмънт ", както и за следствие на основния прокурор.

Гешев дебело акцентира, че изрежда...

"... кои са действителните проблеми - а не измислените от политиците - в българската правна система. "

Той изрече признателност към прокурорите и следователите, както и към чиновниците на ГДБОП, участвали в огромната интервенция по противопоставяне на разпространяването на нецензурен материали.

А като " действителна промяна " уточни - увеличението на наказванията за разпространяване на нецензурен материали с деца, които все още дефинира като алегорични, „ бих споделил смешни “.

„ Реална промяна също е да се дерегистрира колата, в случай че се ръководи от пийнал водач или използвал опиати.

Реална промяна е, в случай че откажеш кръвен тест за опиати и алкохол, да се смята, както в доста други европейски страни, че ръководят след приложимост на алкохол и опиати и да носиш не административна, а наказателна отговорност “, даде насоки основният прокурор.

" С работата си сътрудниците опазиха нашите деца и демонстрираха, че институцията прокуратура е постоянна, макар чувството за абдикация на държавните структури “, добави основният прокурор.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР